wie zijn we

Bij ons werken toegewijde, hoogopgeleide professionals samen vanuit een multidisciplinaire aanpak. Vanuit de diensten: directie advies, website design, mobiele applicaties, webwinkel ontwikkeling, internet marketing en onderhoud bedienen wij met een branche gerichte benadering het MKB. In onze dienstverlening dragen wij onze kernwaarden - betrouwbaarheid, betrokkenheid en gedrevenheid- steeds uit. Tevens verzorgen wij onderwijs en onderzoek aan de Universiteit van Amsterdam. Hierdoor werken wij met de nieuwste methoden en technieken.

Directie advies
Neem plaats in de 'Business seat' van IDM Nederland. We gaan er eens even goed voor zitten. Als directeur van een kleine of middelgrote organisatie moet u immers snel en flexibel inspelen op actuele ontwikkelingen, zowel binnen als buiten uw bedrijf. Vaak wordt u opgeslokt door de beslommeringen van de dag. Tijd om na te denken over structurele zaken is er nauwelijks. Toch is dat nodig om op koers te blijven en tijdig veranderingen door te voeren. Het wordt tijd dat wij samen met u een plan gaan maken zodat uw directeursstoel weer een regisseursstoel wordt.

Nieuws

0301

Bedrijfswebsite PSP BV

PSP BV versterkt innnovatiekracht van organisaties door u net even anders te laten denken.
0402

DECOMETAL opgeleverd

DECOMETAL® is gespecialiseerd in het hoogwaardig metallisch afwerken van nagenoeg alle bouwkundige materialen die daardoor een traditionele “look” van echt metaal krijgen.