Onze Diensten

Directie advies

Neem plaats in de 'Business Seat' van IDM Nederland. Ga er maar eens even goed voor zitten. Wij gaan samen met u een plan maken waardoor uw directeursstoel weer een regisseursstoel wordt.

Meer

Applicaties

Het gebruik van smartphones overtreft tegenwoordig die van laptops en PC's. Dat betekent dat u niet meer zonder 'mobile strategy' kunt. Mobiele websites en applicaties zijn een must voor slimme ondernemers.

Meer

Internet Marketing

Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van internet (o.a. sociale media) bereikt u meer potentiele klanten. Wij verbeteren uw vindbaarheid in zoekmachines, via online advertenties en content.

meer

Website design

Uw bedrijfswebsite moet attractief zijn, maar bovenal passen bij de doelstelling van uw bedrijf. Daarom ontwerpt IDM Nederland informerende en interactieve content.

meer

Webwinkel ontwikkeling

Vergroot uw omzet juist nu tijdens de financiƫle crisis. Benut het internet voor de directe verkoop van uw diensten en producten via uw eigen webwinkel.

meer

Onderhoud

Een professionele site vergt onderhoud zodat hij juist, actueel en attractief blijft. IDM Nederland optimaliseert uw site en betrekt daarbij het gedrag van uw sitebezoekers.

meer